2022/10/28

Підсумки флеш-мобу #спільно_дбай

 Друзі!

10 жовтня 2022 р. науково-педагогічні працівники КЗ «ЗОІППО» ЗОР, а також деякі педагогічні працівники закладів освіти Запорізької області долучилися до всеукраїнського флеш-мобу #спільно_дбай, організованого Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), ГО "Рух Олександра Педана "ДжуніорС" та Міністерством освіти і науки України.

5717 ❤️

Отже:
🔻5717 дітей
🔻166 закладів освіти та навчальних організацій
🔻з 24 областей України, зокрема тимчасово окупованих Херсонської, Луганської та Донецької об’єднали зусилля та долучились до флешмобу.
Нагадаємо, в рамках проєкту психологиня Світлана Ройз запропонувала спеціальну руханку під римовані рядки, яка акцентує увагу на тому, як важливо дбати про свій ментальний стан за будь-яких умов.
Власне останні тижні це довели на практиці: попри складні та тривожні часи, які зараз переживає наша країна, дітям, їхнім батькам та вчителям важливо було отримати та опанувати навички, які дозволяють самостійно подбати про себе та надати собі першу психологічну допомогу, навіть під час перебування в укритті.
  • більш детально - про підсумки флеш-мобу (дізнатися тут);
  • від імені Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та ГО "Рух Олександра Педана "ДжуніорС" ми отримали грамоту про долучення до флеш-мобу - порядковий номер нашої участі 45