2023/02/03

Без бар'єрів: готуємося до конкурсу

 Шановні колеги!


Розпочинаємо підготовку до Другого обласного конкурсу фахової майстерності "Без бар'єрів" 

Обласний конкурс фахової майстерності «Без бар’єрів» (далі – Конкурс) організовується в межах обласного науково-методичного проєкту кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя Комунального закладу «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради з теми «Інклюзивне фізичне виховання». Усі позиції, які закладено в даних рекомендаціях, відпрацьовані учасниками обласної педагогічної лабораторії «Інклюзивне фізичне виховання» (2020-2021 роки).

Мета Конкурсу: 

  • розширити діапазон розуміння інклюзії учасниками освітнього процесу за межі спеціальної корекційної педагогіки та корекційно-розвиткової роботи; 
  • популяризувати засоби фізичної культури як інструмент адаптації та соціалізації здобувачів освіти.

👀Наказ ДОН про Конкурс - тут.
👀Методичні рекомендації - тут

Основні дати і терміни Конкурсу

👉 20-24.02.2023    Перший, відбірковий, районний етап Конкурсу
До 27.02.2023    Реєстрація переможців першого етапу Конкурсу на участь у другому, обласному етапі. Форма для реєстрації відкриється 24.02.2023
До 27.02.2023    Надсилає на електронну адресу: aksynova1@gmail.com (або на канал TELEGRAM за № 0679014908) з поміткою в темі листа «Без бар’єрів _Прізвище_номінація_Стратегія» (Наприклад «Без бар’єрів _ Рудикова _ Дошкільний вік _ Я знаю!») окремими файлами:
а) методичну розробку рухового завдання; 
б) файл відео-запису проведення рухового завдання (відео, яке вже завантажено на канал YouTube або таке, що його неможливо скачати, до участі в Конкурсі не приймається).
👥 28.02.2023          Онлайн-консультація з учасниками обласного етапу Конкурсу і членами фахового журі. Реєстрація на вебінар відкрита (натискайте)!
👉 01-10.03.2023      Другий, фінальний, обласний етап Конкурсу.    

Сторінка Конкурсу - тут.

  Долучайтеся! Чекаю на Вас!