2023/05/27

Потужний науково-методичний травень, 2023

 Шановні колеги!

Травень традиційно для всіх освітян дуже потужний і значущий період у контексті підсумків навчального року, науково-методичних подій тощо. 

Отже, як то воно було або дати і факти

👌З 17 по 19 травня 2023 року: Міжнародна науково-практична конференція "Освіта та наука крізь виклики сьогодення". В межах Конференції - Перший Всеукраїнський науково-практичний марафон "Освіта на здоров'я: особливості розбудови безпечного, здорового та інклюзивного освітнього середовища". В межах Марафону 48 досвідчених, сміливих, креативних спікерів провели 18 заходів у дистанційному форматі, синхронному режимі. Сторінка Марафону Вашій увазі.
17-19.05.2023
👌17.05.2023 в межах Марафону проведено вебінар "Ефект і ефективність виховання ризикованої поведінки учнівства на уроках фізичної культури". Спікери - переможці і лауреати обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року - 2023" (номінація "Фізична культура")
17.05.2023
👌З 15 по 26 травня 2023 року тривав другий тур Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року" (номінація "Фізична культура"), на якому наш колега Ілля ДОНЧЕНКО гідно представив Запорізьку область. Офіційні підсумки ще не опубліковані, хоча впевнено можна вітати Іллю ДОНЧЕНКА і дякувати йому за фундаментальні знання, сміливість, терпіння, творчість, стійкість, мудрість, любов до учнів і до нашої фізичної культури!!! Вашій увазі - Щоденник Конкурсу.
 
👌 22.05.2023 в межах конкурсу на заміщення вакантної посади завідувача кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя КЗ "ЗОІППО" ЗОР проведено відкрите лекційно-практичне заняття з теми "Сучасні методики і технології в спеціальній освіті" (Олена АКСЬОНОВА)
22.05.2023
👌26.05.2023 проведено семінар-практикум "Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми потребами в умовах воєнного стану", який організовано у межах проєкту  "Підтримка психофізичного і емоційного здоров'я дітей в умовах воєнного стану". Організатори: КУ "Інклюзивно-ресурсний центр" Молочанської міської ради Запорізької області + кафедра реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя  КЗ "Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти" ЗОР. Вашій увазі - відео-запис заходу.

26.05.2023
Проведенню кожного заходу передувала тривала підготовка. 

А завершення кожного заходу - то маленька перемога спікерів і учасників, маленький крок, який наближає нас до Великої Перемоги!