2024/02/10

Готуємся до конкурсу фахової майстерності "Без бар'єрів"

 Шановні колеги!

08.02.2024

08 лютого 2024 року відбулася онлайн-консультація  з питань організації та проведення Третього обласного конкурсу фахової майстерності з інклюзивного фізичного виховання "Без бар'єрів".

Метою Конкурсу є розширення діапазону розуміння інклюзії учасниками освітнього процесу за межі спеціальної корекційної педагогіки та корекційно-розвиткової роботи; популяризувати засоби фізичної культури як інструмент адаптації та соціалізації здобувачів освіти.

До онлан-консультації долучилося 43 особи, в тому числі члени фахового журі.

Вашій увазі:

Дедлайн Конкурсу:

  1. 12-23.02.2024 - проведення територіального етапу Конкурсу, визначення учасників обласного етапу Конкурсу; публікація в Інтернет-мережі інформації про перебіг подій під час територіального етапу  Конкурсу 
  2. 04-07.03.2024 - подання учасниками Конкурсу методичної розробки та файлу відео-запису проведення рухового завдання зі своїми учнями та ученицями в оргкомітет обласного етапу Конкурсу
  3. 11-15.03.2024 - оцінювання матеріалів  Конкурсу фаховим журі
До участі в Конкурсі запрошуються психолого-педагогічні працівники закладів освіти всіх типів, інклюзивно-ресурсних центрів Запорізької області.
Конкурс проводиться за номінаціями відповідно до вікових категорій дітей і підлітків, які мають особливі освітні потреби:
  • дошкільний вік;
  • молодший шкільний вік;
  • підлітковий вік.