2024/06/17

Семінар-практикум завершено

 Шановні сміливі педагоги!


10 червня 2024 року розпочав свою роботу обласний семінар-практикум "Новій фізичній культурі - нове планування". Захід організований в межах проєкту всеукраїнського рівня за темою "Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти". 

Мета семінару-практикуму

👉сприяти вдосконаленню професійних компетентностей учителів фізичної культури щодо модернізації методики уроку фізичної культури в сучасному закладі освіти на засадах концепції Нової української школи.

Долучилися до першої його частини (вебінару) 56 осіб. Одним із завдань семінару-практикуму було ознайомити учасників з досвідом наших колег зі США. Інше завдання полягало в тому, щоб озброїти учасників новими стратегіями планування уроку:
  • перша стратегія "Від оцінювання до змісту";
  • друга стратегія "Від засобів фізичної культури до людських чеснот".
Фінальна частина семінару-практикуму передбачала самостійне виконання учасниками онлайн-тестування та творчої підсумкової роботи в асинхронному режимі взаємодії. Слід зауважити, що з попередньої кількості учасників верифікацію на вебінарій пройшли 19 осіб. З них виконали онлайн-тестування 16 осіб. 

І все ж таки дісталися фінішу та успішно виконали творчу підсумкову роботу 8 осіб!!! Сміливо, гідно, творчо, нестандартно.

Вашій увазі - відеозапис вебінару від 10.06.2024. Перейдіть для перегляду, будь ласка.